Makelaar Spanje  Huis kopen in Spanje Meer dan een makelaar

Facebook | Twitter | Instagram

Bel ons: +34 618245967

Woning kopen Spanje

Woning kopen Spanje

Droom je er al langer van om aan de Nederlandse winter te ontsnappen? Verruil dan de sneeuw en de kou in voor de Spaanse zon! Reeds honderden Nederlanders en Belgen gingen je voor en hebben de afgelopen jaren diverse villas in Spanje gekocht. Wakker worden onder de Spaanse zon terwijl je vanaf je terras uitkijkt over een prachtig natuurgebied. Dat klinkt toch als muziek in je oren? Zet vandaag deze droom nog om in de werkelijkheid en neem contact op met Puurspanje.

Woning kopen Spanje bij Puurspanje

Familiebedrijf Puurspanje is reeds meer dan tien jaar expert op het gebied van het uitzoeken en verkopen van appartementen en vakantiehuizen aan de Costa Blanca en Costa Cálida. Met een grote liefde voor Spanje en een ontwikkelde expertise gaan de professionals voor je op zoek naar de beste match. Het bedrijf neemt alle tijd om te luisteren naar je wensen en voorkeuren zodat de zoektocht naar jouw droomhuis op de juiste manier kan beginnen. Het fijne aan Puurspanje is dat persoonlijke service en tevreden klanten hoog in het vaandel staan: de experts zullen alleen tevreden zijn wanneer jij dat bent!

Woning kopen Spanje: grijp je kans!

Zoals de naam het al zegt richt Puurspanje zich met name op de ongerepte gebieden van Costa Blanca en Costa Calida. Het bedrijf snapt als geen ander hoe fijn het is om optimaal te kunnen ontspannen in een gebied waar rust ook écht rust betekent, maar waar ook de dagelijkse voorzieningen op korte en vaak zelfs wandelafstand zijn gelegen. Geniet van het rustige ritme van de Spanjaarden en pas je aan aan het heerlijke klimaat. Heb je interesse in een villa kopen Costa Blanca? Schroom dan niet om contact op te nemen met Puurspanje voor meer informatie. Wie weet word jij binnenkort wakker onder de Spaanse zon!

TOP5

U ontvangt een persoonlijke TOP5
in 24 uur!
Ja, ik wil een persoonlijke TOP5
close-link