Makelaar Spanje  Huis kopen in Spanje Meer dan een makelaar

Facebook | Twitter | Instagram

Bel ons: +34 618245967

Villa kopen Costa Blanca

Villa kopen Costa Blanca

Wie droomt niet van een rustig leven onder de Spaanse zon? Hoe fijn zou het zijn als je de koude winters van België en Nederland kunt omruilen voor een milde winter in Spanje? Deze droom kan werkelijkheid worden! Heb je altijd al een tweede huis in Spanje gewild of zoek je dé manier om je geld goed te investeren? Puurspanje heeft antwoorden op alle vragen omtrent het wonen in Spanje. Een appartement of villa in Spanje is reeds voor honderden Nederlanders en Belgen de oplossing geweest om aan de koude maanden te ontsnappen.

Villa kopen Costa Blanca bij Puurspanje

Puurspanje is een familiebedrijf met reeds meer dan tien jaar ervaring op het gebied van een vakantiewoning kopen in Spanje. Door deze expertise en hun grote liefde voor het land weten de experts precies waar ze moeten zoeken om jouw droomhuis te vinden. Het team luistert aandachtig naar jouw dromen en wensen en koppelt deze voorkeuren aan huizen in Costa Blanca Zuid en Costa Calida Noord.

Villa kopen Costa Blanca voor jou

Zoals de naam het al een beetje zegt focust Puurspanje zicht met name op de Costa Blanca en Costa Cálida met haar in ongerepte gebieden, prachtige kustlijnen en charmante dorpjes,  zonder massatoerisme. Deze prachtige kant van Spanje is nog onontdekt door de toerist en juist daarom een fijne plek om een tweede huis te hebben. Het bedrijf zal je voor, tijdens en zelfs na de aankoop van je droomplek blijven ondersteunen en helpen.

TOP5

U ontvangt een persoonlijke TOP5
in 24 uur!
Ja, ik wil een persoonlijke TOP5
close-link