Makelaar Spanje  Huis kopen in Spanje Meer dan een makelaar

Facebook | Twitter | Instagram

Bel ons: +34 618245967

Villa Costa Blanca

Villa Costa Blanca

Iedere ochtend genieten van een prachtig uitzicht over de Costa Blanca? Wacht niet tot later om te genieten en kies vandaag nog voor het ultieme genot. Ieder winterseizoen gaan er honderden Nederlanders en Belgen richting Spanje om de winter door te brengen in hun vakantiehuis aan de Costa Blanca. Geef ze eens ongelijk! Wat is er fijner om in de winter wakker te worden met een Spaans zonnetje op je terras? Familiebedrijf Puurspanje helpt je graag verder om deze droom te verwezenlijken.

Villa Costa Blanca te koop

Droom jij er ook van om een woning Spanje te kopen op een toplocatie vlakbij het strand? Schakel dan de professionals van Puurspanje in. Ons familiebedrijf begeleidt reeds meer dan tien jaar Belgen en Nederlanders om hun droomhuis te vinden. Het fijne aan de werkwijze van Puurspanje is dat je zelf helemaal niets hoeft te doen: deze zoektocht wordt van a tot z tot in de puntjes gedaan. Persoonlijke service en tevreden klanten zijn de belangrijkste waarden van Puurspanje. We zorgen ervoor dat je leven verrijkt wordt met een prachtig huis onder de Spaanse zon!

Villa Costa Blanca voor jou

Omdat ieder persoon andere wensen heeft, neemt Puurspanje uitgebreid de tijd om naar jullie voorkeuren te luisteren. Op die manier komen we er precies achter wat het beste bij je past. Gaan jullie voor een villa in Spanje op een luxe resort of toch liever voor een charmant huisje in een klein dorp? Zelfs de randzaken zoals een internetverbinding, Nederlandstalige TV en verzekeringen worden geregeld door de experts van Puurspanje. Begin thuis maar al met genieten, op die manier heb je er nog meer plezier!

TOP5

U ontvangt een persoonlijke TOP5
in 24 uur!
Ja, ik wil een persoonlijke TOP5
close-link