Makelaar Spanje  Huis kopen in Spanje Meer dan een makelaar

Facebook | Twitter | Instagram

Bel ons: +34 618245967

Vakantiewoningen Spanje te koop

Vakantiewoningen Spanje te koop

Spanje telt honderden fraaie vakantiehuizen waar Nederlanders en Belgen tijdens de winter doorkomen. In de zomer verhuren ze hun huis of verblijven ze er zelf. Stel je even voor: je wordt wakker en hebt vanaf je terras een prachtig uitzicht over de zee en het strand. Misschien neem je zo wel een lekkere frisse duik of ga je de hele dag in het zonnetje een boek lezen. Heb je altijd al een villa in Spanje gewild maar heb je geen idee hoe je dit zelf moet regelen? Puurspanje is hét bedrijf dat jou hier verder mee kan helpen.

Vakantiewoningen Spanje te koop voor jou

Dit familiebedrijf heeft reeds meer dan tien jaar ervaring op het gebied van makelaardij in het zuiden. In deze periode hebben ze met hun expertise en hun persoonlijke aanpak al honderden mensen in zowel België als Nederland geholpen aan een prachtige villa Costa Blanca of een andere villa in Spanje. De focus bij Puurspanje ligt op de rustige en onbekende gebieden waar geen massatoerisme te vinden is. Het aanbod is dan ook divers: van de rustige zandstranden aan de Costa Blanca  en Costa Cálida tot in gezellige authentieke Spaanse dorpen en luxe resorts. Wat heeft jouw voorkeur?

Vakantiewoningen Spanje te koop van Puurspanje

Is je interesse gewekt om een woning Spanje te kopen? Start je droom dan vandaag nog en schakel de experts van Puurspanje in. Het relaxen begint meteen al: alles wordt tot in de puntjes geregeld, zelfs bijvoorbeeld de verzekeringen, Nederlandstalige TV en je internetaansluiting. Een pure plek in Spanje, helemaal voor jou! Wat wil je nog meer? Neem vandaag nog contact op met Puurspanje voor meer informatie en advies.

TOP5

U ontvangt een persoonlijke TOP5
in 24 uur!
Ja, ik wil een persoonlijke TOP5
close-link