Makelaar Spanje  Huis kopen in Spanje Meer dan een makelaar

Facebook | Twitter | Instagram

Bel ons: +34 618245967

Vakantiehuis kopen in Spanje

Vakantiehuis kopen in Spanje

Stel je eens voor dat je nooit meer een donkere, grauwe winter in Nederland hoeft mee te maken, maar dat je iedere winter naar je heerlijke appartement of villa in Spanje kunt reizen om daar de winters door te brengen. Spanje heeft immers heerlijke milde winters met een lekker zonnetje. Veel Nederlanders en Belgen zijn je al voorgegaan: zij hebben via vastgoed Spanje bedrijf Puurspanje een mooie villa of appartement aan de Costa Blanca gekocht. Wil jij ook vandaag nog beginnen met genieten?

Vakantiehuis kopen in Spanje bij Puurspanje

Schakel dan de hulp van Puurspanje in. Puurspanje is een echt familiebedrijf dat reeds sinds 2005 aan de slag is als regio specialist in het Zuiden van Spanje. Persoonlijke service en tevredenheid bij de klanten zijn twee aspecten die hoog in het vaandel staan bij het bedrijf; de experts zullen er dan ook alles aan doen om jou met een glimlach weg te laten gaan.

Vakantiehuis kopen in Spanje: contact

Puurspanje richt zich op specifieke gebieden. Zoals de naam het al een beetje verklapt zijn dit de pure, ongerepte gebieden waar je kunt genieten van uitgestrekte zandstranden, idyllische stranddorpjes en de Mediterrane sfeer en dat alles tezamen met de lokale Spanjaarden. Zo is Puurspanje voornamelijk op zoek in de gebieden tussen Punta Prima tot Cartagena en Cabo de Palos. Zie jij jezelf al zitten op je zonneterras met uitzicht op een natuurgebied met tientallen wuivende palmbomen? Puurspanje kan niet wachten om met jou aan de slag te gaan en samen je droomhuis te vinden!

TOP5

U ontvangt een persoonlijke TOP5
in 24 uur!
Ja, ik wil een persoonlijke TOP5
close-link