Makelaar Spanje  Huis kopen in Spanje Meer dan een makelaar

Facebook | Twitter | Instagram

Bel ons: +34 618245967

Te koop Costa Blanca

Te koop Costa Blanca

Hoe heerlijk zou het zijn om de koude winters van België en Nederland in te ruilen voor een milde winter met een warm Spaans zonnetje? Deze droom kan vandaag nog werkelijkheid worden! Er zijn honderden prachtige vakantiehuizen te koop in Spanje waar jij optimaal van kunt gaan genieten. Hoe dit in zijn werk gaat? Schakel Puurspanje in voor meer informatie en hulp rondom de koop van een villa in Spanje. Dit familiebedrijf is reeds jaren actief en heeft uitgebreide ervaring op het gebied van Spaanse vakantiewoningen.

Huizen te koop Costa Blanca

Het grootste voordeel aan Puurspanje is dat het bedrijf zich volledig richt op Nederlanders en Belgen die naar Spanje willen verhuizen. Alle gesprekken en adviezen zijn dan ook volledig in het Nederlands, u wordt geadviseerd en begeleid in uw eigen taal. Daarnaast doet het bedrijf er alles aan om tevreden klanten te krijgen: de experts zullen met hart en ziel op zoek gaan naar het perfecte droomhuis wat het beste bij jou past en ook na de oplevering je voorzien van gratis after sales. Zo wordt jouw tweede huis snel een tweede thuis!

Te koop Costa Blanca bij Puurspanje

Zoals de naam het al een beetje weergeeft richt Puurspanje zich op een regio met natuurreservaten gebieden waar massatoerisme niet de aan de orde is. Gebieden zoals Costa Cálida Noord en Costa Blanca Zuid zijn zulke plekken waar rust nog echt rust is. En dat alles in combinatie met terrassen, restaurants en barretjes op korte en vaak zelfs wandelafstand. Ben je geïnspireerd geraakt en heb je interesse in het kopen van een vakantiewoning in Spanje? Schakel dan de experts in van Puurspanje om alles voor je te regelen: zij begeleiden je vanaf het eerste moment en hun gratis after sales verzorgt je tot in lengte van jaren. Ontspannen begin vandaag nog!

TOP5

U ontvangt een persoonlijke TOP5
in 24 uur!
Ja, ik wil een persoonlijke TOP5
close-link