Makelaar Spanje  Huis kopen in Spanje Meer dan een makelaar

Facebook | Twitter | Instagram

Bel ons: +34 618245967

Leef je droom

 

Leef je droom

  • Droom je van een nieuw leven onder de zon, als een Spaanse levensgenieter?
  • Denk je aan een eigen vakantieplek in een idyllische omgeving, op maar een paar uurtjes vliegen?
  • Of wil je een betrouwbare investering in Zuid-Spanje?

Maak dan je droom waar aan de Costa Calida Noord of de Costa Blanca Zuid. Denk aan 320 dagen zon per jaar, zuivere lucht en een zalig rustig leefritme. Wacht niet langer om te genieten. Puurspanje hielp al honderden Nederlanders en Belgen om hun Zuiderse dromen waar te maken.

 

Jouw droomhuis in Spanje

Wij weten dat een huis in Spanje aan andere voorwaarden moet voldoen dan een vakantieverblijf. Jouw woonhuis, villa of appartement moet ruim genoeg zijn, in een levendige buurt liggen en op wandelafstand liggen van bakkers en supermarkten. Zo leef je er het hele jaar zonder zorgen.

 

Reken op Puurspanje

Wij helpen jou om alle juridische, financiële en praktische zaken te regelen: de aansluiting van water en elektriciteit of het sleutelbeheer bij verhuur? Wij helpen jou op weg. Jouw huis in Spanje smaakvol inrichten? Wij hebben de juiste contacten. Vakmannen, meubelwinkels, advies? Wij brengen je in contact met betrouwbare partners.

 

Verhuizen naar Zuid-Spanje is kinderspel

Een nieuwe leven opbouwen in het zonnige Spanje? Puurspanje is jouw vaste aanspreekpunt. Reken op onze gratis emigratieservice voor begeleiding bij elke stap.

Neem nu contact op met Puurspanje en stel al jouw vragen. Snel en eenvoudig een nieuw leven starten in Spanje ligt binnen handbereik.

TOP5

U ontvangt een persoonlijke TOP5
in 24 uur!
Ja, ik wil een persoonlijke TOP5
close-link