Makelaar Spanje  Huis kopen in Spanje Meer dan een makelaar

Facebook | Twitter | Instagram

Bel ons: +34 618245967

Huizen te koop Spanje Costa Blanca

Huizen te koop Spanje Costa Blanca

Iedere ochtend genieten van een prachtige zonsopgang boven de kust van het ongerepte Costa Blanca en Costa Cálida? Wacht niet tot je ouder bent om te genieten en kies vandaag nog voor ultieme ontspanning. Ieder winterseizoen gaan er honderden Nederlanders en Belgen richting Spanje om de winter door te komen in hun Costa Blanca vakantiehuis. Wat is er meer ontspannend om in dit koude seizoen wakker te worden met de Spaans zon op je terras? Familiebedrijf Puurspanje helpt je graag verder om van je dromen werkelijkheid te maken.

Huizen te koop Spanje Costa Blanca bij Puurspanje

Veel Nederlanders en Belgen zijn ooit begonnen met de zoektocht maar stopten in verband met een grote taalbarrière. Dat is het grote voordeel van Puurspanje: alle gesprekken en adviezen zijn volledig in het Nederlands. Puurspanje richt zich, zoals de naam het al weergeeft, met name op een stuk Spanje waar nog prachtige natuurreservaten zijn gelegen en je tussen de Spanjaarden woont, bovendien is er geen massatoerisme. De gebieden Costa Calida Noord en Costa Blanca Zuid zijn dé gebieden in Spanje waar je moet zijn voor een villa in Spanje in een echt Spaanse sfeer.

Huizen te koop Spanje Costa Blanca voor jou

Ben je geïnspireerd geraakt en heb je interesse in een appartement kopen in Spanje? Neem dan vandaag nog contact op met Puurspanje. Ontdek wat de Costa Blanca en de Costa Cálida te bieden hebben en wie weet heb jij binnenkort je tweede thuis in Spanje! Geniet van de persoonlijke service van Puurspanje en laat het bedrijf al het werk doen terwijl jij begint met genieten. Zo kun je alvast een beetje wennen aan het relaxte leven onder de Spaanse zon!

TOP5

U ontvangt een persoonlijke TOP5
in 24 uur!
Ja, ik wil een persoonlijke TOP5
close-link