Makelaar Spanje  Huis kopen in Spanje Meer dan een makelaar

Facebook | Twitter | Instagram

Bel ons: +34 618245967

Huizen Costa Blanca

Huizen Costa Blanca

Stel je voor dat je de winter kunt doorbrengen in een prachtig ongerept gebied met 250 kilometer uitgestrekte zandstranden, prachtige natuurgebieden en authentieke vissersdorpjes. Dat kan in het prachtige Spanje! Een eigen villa in Spanje of een prachtig appartement ergens aan de kust; daar dromen veel mensen van. Een tweede huis in Spanje hoeft helemaal niet duur te zijn. Wist je dat je al een nieuwbouwhuis vanaf 163.000 euro hebt?

Huizen Costa Blanca: aanbod

Puurspanje is een professioneel familiebedrijf dat meer dan tien jaar actief is in vastgoed in Spanje. Met hun persoonlijke aanpak en enthousiaste drive hebben ze reeds honderden Belgen en Nederlanders geholpen aan een vakantiewoning aan de Costa Blanca en Costa Cálida. Het bedrijf richt zich op ongerepte gebieden aan de Spaanse kust waar geen massatoerisme te vinden is.

Huizen Costa Blanca bij Puurspanje

Start dan vandaag nog met genieten en wacht niet tot later. Ontdek het aanbod van vakantiewoningen, appartementen en villa’s van Puurspanje en laat je inspireren door de Mediterrane sfeer en het meer dan aangename klimaat. Puurspanje luistert naar al je wensen en voorkeuren en zal er alles aan doen om jouw droomhuis te vinden. Daarbij regelt het bedrijf alles van a tot z, wat betekent dat ontspannen vrijwel direct begint voor jou wanneer je met Puurspanje in zee gaat. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie en wie weet ben jij binnenkort eigenaar van een fantastisch huis in Spanje!

TOP5

U ontvangt een persoonlijke TOP5
in 24 uur!
Ja, ik wil een persoonlijke TOP5
close-link