Makelaar Spanje  Huis kopen in Spanje Meer dan een makelaar

Facebook | Twitter | Instagram

Bel ons: +34 618245967

huis te koop spanje

Reserveer vandaag jouw droom voor morgen.

 

Huis te koop Spanje: zon, zee, strand en natuur

Droom je van een leven onder de zon, vlakbij idyllische zandstranden en uitgestrekte natuurgebieden? Met milde temperaturen in de zomer en een aangenaam warm klimaat in de winter? Een zonovergoten plek waar je nog het échte Spanje voelt en het leven op een gezapig tempo voortkabbelt? Bingo! In de provincie Murcia , de verborgen parel van de kust vind je onze selectie van gloednieuwe huizen te koop in Spanje.

Huis te koop Spanje

 

Huis te koop in Spanje ver weg van het massatoerisme

Gruw je bij de gedachte aan een verkaveling met allemaal identieke woningen? Een toeristisch dorp met alleen maar buitenlandse bewoners? Wees gerust. Puurspanje blijft ver weg van het massatoerisme en zoekt unieke nieuwbouwhuizen, te koop in Spanje in fijne, lokale buurten. De bevolking bestaat voor 80% uit Spanjaarden. En de tijd tikt een versnelling trager in deze authentieke kustdorpen en -steden. Bovendien is het leven hier veel goedkoper dan in België of Nederland.

 

Te koop in Spanje: een leven op een trager ritme

Zoek je in eerste instantie een fijne plek om regelmatig te ontsnappen aan de drukte van elke dag? Of droom je van een warme plek in de zon om te rentenieren? Het maakt niet uit. Hier leef je op het ritme van de seizoenen. Want het motto van de Spanjaarden is ‘leven en laten leven’. En daar hoef je echt niet mee te wachten tot je pensioen. Hier staat vertragen centraal en genieten hoog op de agenda. En dat voel je meteen. Prima redenen om een huis te kopen in Spanje, toch?

 

Huizen te koop in Spanje: Puurspanje is je gids van a tot z

Verliefd op een huis te koop in Spanje? Daar komt heel wat bij kijken. Maar maak je geen zorgen. Geef al je kopzorgen in handen van jouw expert ter plaatse: Puurspanje. Advocaat of verzekeringsagent nodig? Op zoek naar een bankkantoor of een aansluiting voor Vlaamse of Nederlanse tv? Geen idee waar je leuke meubelen of nieuwe fietsen koopt? Wij helpen je met al je praktische vragen over wonen en leven in Spanje. Niets is ons teveel, want onze klanten zijn één grote familie.

Ontdek nu onze huizen te koop in Spanje of maak meteen jouw selectie met ons zoekprofiel.

TOP5

U ontvangt een persoonlijke TOP5
in 24 uur!
Ja, ik wil een persoonlijke TOP5
close-link