Makelaar Spanje  Huis kopen in Spanje Meer dan een makelaar

Facebook | Twitter | Instagram

Bel ons: +34 618245967

Huis te koop Costa Blanca

Huis te koop Costa Blanca

Heerlijk relaxed leven zoals de Spanjaarden dat doen: genieten van de zon, een siësta overdag, lange wandelingen door een prachtig natuurgebied. Voor veel Nederlanders en Belgen klinkt dit als muziek in de oren. Denk jij al een tijdje na over een vakantiehuis aan de Costa Blanca of de Costa Cálida of zoek je een goede manier om je geld te investeren? Wie weet is wonen in Spanje dan wat voor jou. Puurspanje is hét bedrijf waar je moet zijn voor advies en hulp. Het grootste voordeel aan Puurspanje is dat alles in het Nederlands is en er dus geen taalbarrière is.

Huis te koop Costa Blanca bij Puurspanje

Puurspanje is een Nederlands familiebedrijf dat reeds meer dan tien jaar werkzaam is op het gebied van huizen kopen in Spanje. Door deze ervaring en een grote liefde voor het land weten de experts van Puurspanje precies waar ze moeten zoeken: de Costa Blanca Zuid en de Costa Calida Noord zijn prachtige gebieden waar geen massatoerisme te vinden is. Kortom: het is de perfecte locatie voor een prachtig vakantiehuis waar je het gehele jaar optimaal kunt genieten. Stel je eens voor dat je vanaf je terras uitkijkt over een puur natuurgebied of over een prachtige kustlijn!

Huis te koop Costa Blanca voor jou

Dromen worden werkelijkheid bij Puurspanje. Het bedrijf luistert uitgebreid naar al je voorkeuren en wensen voordat de experts aan de slag gaan om jouw droomhuis in Spanje te vinden. Wist je dat je al een gloednieuw appartement vanaf 122.000 euro kunt hebben? Of een nieuwbouwhuis vanaf 163.000 euro? Zo is genieten erg toegankelijk! Heb je interesse in het eventueel aanschaffen van een appartement of villa in Spanje en wil je meer advies over hoe verder te gaan? Neem dan vandaag nog contact op met Puurspanje voor meer informatie.

TOP5

U ontvangt een persoonlijke TOP5
in 24 uur!
Ja, ik wil een persoonlijke TOP5
close-link