Makelaar Spanje  Huis kopen in Spanje Meer dan een makelaar

Facebook | Twitter | Instagram

Bel ons: +34 618245967

Huis kopen in Spanje aan zee

“Wacht niet tot je pensioen om te genieten. Start vandaag!”

 

Stel je even voor: een huis kopen in Spanje aan zee!

Spanje: je wordt wakker door het geluid van de golven. Milde zonnestralen schijnen op je gezicht. En de zee lonkt op wandelafstand. Zalig toch? Dit is het leven waar je helemaal zen van wordt. Wij vertellen je alles wat je moet weten over een huis kopen in Spanje aan zee. En wij kunnen het weten, want wij zetten zelf de stap meer dan 10 jaar geleden. Sindsdien helpen wij gelijkgestemde Belgen en Nederlanders om hetzelfde te doen en hun droom waar te maken. Want je hoeft heus niet te wachten tot je pensioen om te genieten. Het leven waar je altijd van droomde kun je ook vandaag leiden.

Huis kopen in Spanje aan zee

 

Een huis kopen in Spanje aan zee is betaalbaarder dan je denkt

De vastgoedprijzen in Spanje zijn veel voordeliger dan die in België of Nederland. Dat maakt jouw droom onder de zon haalbaarder dan je denkt. Je hebt al een gloednieuw appartement vanaf 120.000 euro. Een huis kopen in Spanje aan zee kan vanaf 155.000 euro. En voor een vrijstaande villa in Spanje tel je 189.000 euro neer. Bovendien kies je uit kwalitatief hoogstaande nieuwbouwwoningen, zonder hoge renovatiekosten of verborgen gebreken. Jouw droomhuis in Spanje aan zee is 100% instapklaar.

 

Een huis kopen in Spanje aan zee, maar niet tussen de toeristen

We kiezen de locaties voor onze huizen in Spanje met de grootste zorg. U kunt een huis kopen in Spanje aan zee: direct aan het strand of landinwaarts. Bovendien blijven wij ver weg van het massatoerisme en zoeken wij authentieke Spaanse dorpen en steden op. Daar leef je nog het échte Spaanse leven, tussen de plaatselijke bevolking. Wees bovendien gerust. Wij maken je wegwijs in de regio. Een speeltuin voor de kinderen, een fijn familierestaurant, … Wij weten de weg. Bezoek ons dus, zoals vele klanten, op ons kantoor ter plaatse.

 

Huis kopen in Spanje aan zee? Zet vandaag de eerste stap

Vul nu je zoekprofiel in en ontvang direct ons aanbod op maat.
Of ontdek snel ons aanbod aan huizen, villa’s en appartementen in Zuid-Spanje .

PS Wielerliefhebber? Maak nu kennis met ons wielerteam: een 70-tal klanten, vrienden en familieleden uit Spanje, België en Nederland.