Makelaar Spanje  Huis kopen in Spanje Meer dan een makelaar

Facebook | Twitter | Instagram

Bel ons: +34 618245967

Huis kopen in Alicante? Of in Cartagena?

“In de Costa Blanca Zuid vind je nog het pure Spanje.”


Huis kopen Alicante met zeezicht? Of liever langs de Costa Blanca Zuid?

Een huis kopen in Alicante? Droom jij ook van een huis in Alicante met zeezicht als dat mag en een privé-zwembad als dat kan? Puurspanje is jouw geknipte partner in Spanje, maar … wij focussen op de Costa Blanca Zuid en de Costa Calida Noord. Ofwel de prachtige kustlijn ten zuiden van het bekende Alicante. En met reden, want daar doorkruis je een waaier van levendige, multiculturele steden met een authentiek karakter en modern comfort, ver weg van het massatoerisme. Bovendien loopt deze kustlijn tot de culturele trekpleister Cartagena aan de Costa Calida Noord.

Huis kopen Alicante

 

Huis in Spanje kopen: Alicante of Cartagena?

Huis in Spanje kopen? In bekend Alicante of authentiek Cartagena? In de Costa Blanca Zuid maak je het hele jaar pret onder de zon. Kies voor een rustig bergstadje, een authentiek Spaans dorpje op enkele kilometers van zee of een toplocatie pal aan de kustlijn. Puurspanje gidst je door een variatie aan nieuwe huizen, villa’s en appartementen van topkwaliteit. Bovendien zijn wij veel meer dan een makelaar. Al 10 jaar maken wij Belgen en Nederlanders wegwijs in onze regio én in het plaatselijke leven tussen de Spanjaarden.

 

Huis in Spanje kopen? Alicante is maar één van de mogelijkheden

Toegegeven, Alicante heeft een bedrijvige haven, maar Cartagena heeft een van de belangrijkste havens van het Spaanse land. Bovendien vind je er fijne bars en restaurants, een prachtig ommuurd historisch centrum en een statige kathedraal. Kortom, aan de Costa Blanca Zuid vind je alle gekende troeven van Spanje én meer: cultuur en de Middellandse zee. Denk aan zonnen op goudgele stranden. Of de bergen intrekken en je in elk seizoen weer laten verrassen door de schitterende, gevarieerde natuurpracht. Je leest het, je hoeft echt geen huis te kopen in Alicante om een nieuw leven te starten onder de Spaanse zon. Kijk even verderop met Puurspanje en laat je verrassen.

 

Huis te koop in Alicante met zeezicht of verkies ook jij Cartagena?

Vul nu je zoekprofiel in en ontvang direct ons aanbod op maat.
Of ontdek snel ons aanbod aan huizen, villa’s en appartementen in Zuid-Spanje.