Makelaar Spanje  Huis kopen in Spanje Meer dan een makelaar

Facebook | Twitter | Instagram

Bel ons: +34 618245967

Costa Blanca vakantiehuis

Costa Blanca vakantiehuis

Wakker worden in de winter met het Spaanse zonnetje op je terras van je villa aan de Costa Blanca klinkt voor velen als muziek in de oren. Spanje telt honderden vakantiehuizen van Belgen en Nederlanders die in het koude seizoen ervoor kiezen om daar de winter in een mild klimaat door te brengen. Geen kou, regen of sneeuw , maar zon, zee en strand! Wacht niet tot later om te genieten, maar kies ook vandaag nog voor een eigen plekje aan de zonnige Spaanse kust in Zuid Oost Spanje. Familiebedrijf Puurspanje helpt je graag verder om van je droom werkelijkheid te maken.

Costa Blanca vakantiehuis kopen

Een huis kopen in Spanje doe je met Puurspanje. Dit familiebedrijf heeft reeds meer dan tien jaar ervaring op het gebied van makelaardij in het zuiden. In deze periode hebben ze met hun expertise al honderden mensen in zowel België als Nederland geholpen aan een prachtig vakantiehuis in Spanje. De focus bij Puurspanje ligt op, zoals de naam het al zegt, het pure van het land: de ongerepte gebieden waar het massatoerisme nog niet de overhand heeft. Het aanbod is dan ook divers: gelegen op wandelafstand van de prachtige zandstranden aan de Costa Blanca en Costa Cálida tot toplocaties in dorpen en resorts op maximaal 10 minuten rijden met alle services binnen handbereik.

Costa Blanca vakantiehuis iets voor jou?

Een vakantiehuis kopen in Spanje? Dat horen we graag: Puurspanje is jouw vertrouwenspartner in zowel België als Nederland. We helpen je graag verder met de zoektocht naar je Spaanse droomhuis zodat ook jij snel kunt gaan genieten van de Spaanse zon. Droom jij van een villa in Spanje aan de Costa Blanca? Of ga je liever voor een huis vlakbij de zandstranden van Costa Calida? Neem vandaag nog contact met Puurspanje op voor meer informatie – in het Nederlands.

TOP5

U ontvangt een persoonlijke TOP5
in 24 uur!
Ja, ik wil een persoonlijke TOP5
close-link