Makelaar Spanje  Huis kopen in Spanje Meer dan een makelaar

Facebook | Twitter | Instagram

Bel ons: +34 618245967

Bouw uw eigen droomvilla in Spanje

Wilt u een huis bouwen in Spanje? Dan bent u bij Puurspanje aan het juiste adres! Bouw met ons geheel naar eigen wens en ontwerp uw huis aan de Costa Blanca Zuid of Costa Calida. Of u nu een huis wilt bouwen in Spanje voor eigen gebruik of voor investering met een maximaal rendement, uw wensen en uitgangspunten stellen we centraal.
Bij het bouwen van uw huis in Spanje werken we enkel samen met de beste partijen op het gebied van bouwen en design, zoals gerenommeerde architecten, technisch architecten en bouwbedrijven.
We bieden u een zeer grote keuze in bouwgrond aan de Costa Blanca Zuid of Costa Calida.

Met onze jarenlange ervaring begeleiden wij u in het hele proces. Van het adviseren over de mogelijkheden, het formuleren van uw wensen, het maken van de afspraken en begeleiden bij bezichtigingen, maar ook daarna kunt u altijd bij ons terecht voor een A tot Z begeleiding. Ook kunnen wij u adviseren en in contact brengen met de juist partijen voor financieel, hypotheek en juridisch advies, aannemers, verhuurbedrijven, verzekeringen, onderhoudsdiensten, etc. Kortom, wij zullen er alles aan doen uw verblijf in Spanje zo zonnig en zorgeloos mogelijk te maken.

 

TOP5

U ontvangt een persoonlijke TOP5
in 24 uur!
Ja, ik wil een persoonlijke TOP5
close-link