Makelaar Spanje  Huis kopen in Spanje Meer dan een makelaar

Facebook | Twitter | Instagram

Bel ons: +34 618245967

Ook Spaanse winkels gaan voor de Black Friday kortingen

Vandaag is het BLACK FRIDAY

En dat is niet hetzelfde als de zwarte zaterdag. Black Friday is een typisch Amerikaans fenomeen waarbij de dag na Thanksgiving, dat was dit jaar donderdag 27 november, alle winkels in dat land speciale aanbiedingen hebben en vele hoge kortingen geven. Het is traditiegetrouw een van de drukste dagen in de Amerikaanse winkels.

Spaanse winkeliers deden vorig jaar ook al mondjesmaat mee met de Black Friday maar dit jaar lijkt het erop dat iedereen meedoet. Alle grote ketens zoals El Corte Ingles, Carrefour, Media Markt, Decathlon, Worten en Tots ‘R’ Us hebben reclamecampagnes opgezet en geven veel kortingen tot wel 50%. In de meeste gevallen gaat het om elektronica zoals tablets, mobiele telefoons, televisies maar bij andere winkels zoals Dcathlon ook om kleding.

Voor 2012 was het echter niet mogelijk om een Black Friday te houden in Spanje want toen waren de speciale kortingen alleen toegestaan na 6 januari met de winterkortingen of in juli met de zomerkortingen. Sinds 2012 echter mag eenieder zelf bepalen wanneer zij kortingen willen geven in hun winkels.

De naam Black Friday is echter niet helemaal correct want de kortingen worden niet alleen gegeven op die dag, de vrijdag, maar ook op zaterdag en zondag, daar waar de winkels open zijn (sommige winkels gaan speciaal open die dag). Dus, mocht je dit weekend ergens naartoe gaan om te shoppen, schrik dan niet als het megadruk is met winkelende mensen. Heb je geen zin om de deur uit te gaan maar wil je toch schoppen met kortingen, dan kan dat ook online zoals op Ebay of Amazon – (SpanjeVandaag)

TOP5

U ontvangt een persoonlijke TOP5
in 24 uur!
Ja, ik wil een persoonlijke TOP5
close-link