Makelaar Spanje  Huis kopen in Spanje Meer dan een makelaar

Facebook | Twitter | Instagram

Bel ons: +34 618245967

Appartement kopen in Spanje

Appartement kopen in Spanje?

Vanaf 120.000 euro en op max. 7 km van de kust.

Appartement kopen in Spanje om te genieten van de zon

Stel je even voor: je eigen appartement kopen in Spanje. Een nieuw leven onder de zon. Een plek om even te ontsnappen aan de rat race in België of Nederland. Klinkt als muziek in de oren, toch? Wij hebben goed nieuws voor jou. Deze droom ligt binnen handbereik. Want vanaf 120.000 kun je al een gloednieuw appartement kopen in Spanje aan zee! Waar wacht je nog op?

Appartement kopen in Spanje

Een appartement in Spanje kopen: betaalbaarder dan je denkt

Onze succesformule? Wij rekenen op een ploeg van vaste, betrouwbare bouwheren die garant staat voor de beste materialen en een piekfijne afwerking. En wij zweren bij een op-en-top persoonlijke aanpak. Niets is ons teveel om jou te helpen bij je aankoop en je helemaal thuis te laten voelen. Bovendien is het leven in Spanje veel goedkoper dan in België of Nederland. Een appartement kopen in Spanje betekent dus leven als God in Frankrijk, maar dan onder de zalige Spaanse zon.

 

Appartement kopen in Spanje aan zee? Dat kan in Murcia

Murcia in Zuid-Spanje, de verborgen parel van de Spaanse kust, is de uitgelezen plek om een appartement te kopen in Spanje. Want hier loop je geen hordes toeristen tegen het lijf. Het leven gaat er zijn gemoedelijke Spaanse gangetje. En je geniet in dit ongerepte gebied elke dag van het aangename effect van zon en zee en de prachtige natuur – denk aan schitterende zandstranden, palmbomen en natuurgebieden. Wist je bovendien dat je in Murcia aan de Costa Calida de schoonste lucht van heel Europa inademt?


De naservice van Puurspanje is uniek in de immobiliënsector. Niets was en is teveel voor Puurspanje.” – Luc & Liselotte


Appartement kopen in Spanje? Reken op Puurspanje

Sinds 2005 hielp Puurspanje al honderden Belgen en Nederlanders om een appartement te kopen in Spanje. Want wij zijn veel meer dan een makelaar. Wij garanderen niet alleen dat jouw appartement perfect aansluit bij jouw woonwensen: de perfecte ligging, een magisch uitzicht en de juiste voorzieningen. Wij regelen ook al het papierwerk en maken jouw als goede buren wegwijs in de regio. Ja, wij staan midden in het Spaanse leven en dat voel je. Niets is ons te veel – vraag maar raak. Het enige wat jij hoeft te doen is genieten van jouw droom.

 

Appartement in Spanje kopen? Droom weg bij ons aanbod

Wacht niet langer om een appartement in Spanje te kopen. Vind meteen je woondroom in ons aanbod of laat ons weten hoe jouw droomappartement eruit ziet. Wij vinden je ideale Spaanse uitvalsbasis. Vertrouw op Puurspanje:

  • Laagste prijsgarantie: beste prijs/kwaliteit
  • Onafhankelijk advies: luisteren is onze specialiteit
  • Altijd welkom in ons servicekantoor ter plaatse
  • Totale aankoopbegeleiding: je staat er nooit alleen, zonder extra kosten
  • Juridische begeleiding: wij regelen al het papierwerk
  • Financiële begeleiding: geen risico dankzij bankgarantie

 

Ontdek onze appartementen in Spanje

 

Puurspanje: 10 jaar uw makelaar

TOP5

U ontvangt een persoonlijke TOP5
in 24 uur!
Ja, ik wil een persoonlijke TOP5
close-link