Makelaar Spanje  Huis kopen in Spanje Meer dan een makelaar

Facebook | Twitter | Instagram

Bel ons: +34 618245967

Ontmoet Puurspanje op de belangrijkste beurzen

Laat jij je graag inspireren bij het kopen van een huis in Spanje?

Bezoek dan de belangrijkste beurzen of infodagen en ontvang een schat aan informatie.

 

datum7FEB Puurspanje informeert je op expo’s in België en Nederland. Je vindt Puurspanje op al de belangrijkste expo’s in Nederland en België. Bovendien beantwoorden wij met plezier al jouw vragen.

Vraag  nu jouw gratis toegangskaarten

Ontdek op welke beurzen wij binnenkort aanwezig zijn en vraag meteen jouw gratis toegangskaarten.

PS Bel vandaag nog met jouw vragen
Nu al een vraag? Wacht niet tot de volgende beurs! Wij helpen je meteen verder. Neem nu contact op voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.
Bel 0034 618 24 59 67 of maak een afspraak.

Bekijk hier ons promotie filmpje.

 

Aankomende beurzen

28 – 29 – 30 september 2018 – Jaarbeurs Utrecht  Klik hier voor gratis kaarten
 

 

 

 

MEER FOTO’S

 

Puurspanje komt naar u toe!

De meest ideale manier om persoonlijk kennis te maken met Puurspanje is om ons te bezoeken op één van de vele beurzen en events waar ons familiebedrijf al meer dan 10 jaren vertegenwoordigd is. Bezoek ons op de Second Home International te Utrecht, die zowel in het voor- als najaar gehouden wordt, de Second Home Expo die georga- niseerd wordt in Antwerpen, Gent en Brussel of de kleinere events zoals de Spanje Expodagen die op diverse locatie’s tweemaal per jaar plaats vinden. Zo heeft u al snel een keer of acht per jaar de gelegenheid om persoonlijk ken- nis met ons te maken zowel in België als in Nederland. Het aangename aspect is, dat u in een persoonlijk gesprek meteen vragen kunt stellen en kunt reageren op informa- tie en getoond aanbod en overige zaken die besproken worden. Deze interactie leidt tot aangename gesprekken die een hoge kwaliteit van informatieoverdracht hebben en daardoor van grote waarde voor vele beursbezoekers zijn.

Puurspanje, meer dan een makelaar!

Laat jij je graag inspireren bij het kopen van een huis in Spanje? Kom dan aanstaand weekend naar Second Home Expo in Expo Brussels. Wij informeren en inspireren je hier graag. Download je gratis toegangsticket voor de beurs en bekijk de video voor een mooie impressie van Second Home in Utrecht 2016. Bekijk hier de video

TOP5

U ontvangt een persoonlijke TOP5
in 24 uur!
Ja, ik wil een persoonlijke TOP5
close-link